Organisatie / Strategie

Strategie

Visie:
Een belangrijke en leidend speler te zijn voor fietsen en fiets gerelateerde producten, om een gezonde en actieve levensstijl voor consumenten te creëren.

Missie:
Een portfolio van innovatieve en attractieve, markt gedreven en bekende (A)-merken voor fietsen en fietsonderdelen/accessoires te ontwikkelen.

Waarden:
Cycleurope staat voor kwaliteit en service. Ons doel is onze klanten te voorzien in oplossingen voor alle fiets en fiets gerelateerde producten en om deze waarborgen voor een lange termijn en met positieve en winstgevend doel.


Strategie:

Distributie strategie:
Een concept te ontwikkelen in alle distributie kanalen voor elk land. Strategieën toe te passen per merk en land zullen dit ondersteunen. Met andere woorden, deze distributie moet passen binnen de markten en merken en tot doel hebben, de consument en het distributie kanaal te voorzien van de juiste middelen en merken. Dit geldt het meest voor de fietsmerken, maar ook voor de onderdelen en accessoires.

Consumenten strategie:
Om alle consumenten te kunnen voorzien van onze producten, zijn deze voorzien van alle mogelijke prijzen en prijs structuren. Cycleurope probeert met zijn vele merken en prijs strategieën, voor alle consumenten het juiste product te ontwikkelen. Van kinderfiets tot sportieve racefiets en van E-bike tot stadsfiets. Hierbij na te streven de meest kost efficiënte manier van werken, om synergie te waarborgen. 

Contact

Cycleurope Benelux BV
Postbus 1471
7500 BL Enschede
Nederland

info@cycleurope.nl
www.cycleurope.nl

KvK: 63432846
BTW nr.: NL855234222B01
BIC: RABONL2U
IBAN: NL03 RABO 0306 7132 25