Organisatie / Cycleurope Group

Cycleurope Group

Cycleurope Benelux BV is onderdeel van Cycleurope AB uit Stockholm Zweden.

Cycleurope AB is onderdeel van Grimaldi Group en is één van de internationaal leidinggevende fietsgroepen op dit moment.

Cycleurope heeft eigen productie units in Zweden, Frankrijk en Italië, daarnaast produceert de groep vele fietsen in het oosten van Europa en het Azië.

De verkoop van fietsen door Cycleurope geschiedt in meer dan 50 landen over de wereld en in de meest belangrijke fietslanden van Europa, waar Cycleurope marktleider is.

De merken welke Cycleurope voert zijn Bianchi (Italië), Crescent (Zweden), DBS (Noorwegen). Definitive (Frankrijk), Everton (Denemarken), Gitane (Frankrijk), Kildemoes (Denemarken), Monark (Zweden), Peugeot (Frankrijk), Puch (Oostenrijk/Nederland), Spectra (Zweden) en TEC (Zweden).

Onder de naam Velo & Oxygen (V&O) heeft Cycleurope samen met dealers een franchise concept ontwikkeld. Momenteel worden deze gevoerd door meer dan 450 winkels in landen als Frankrijk, Zweden, Finland en Japan.

Spectra en TEC zijn Cycleurope merknamen voor onderdelen en accessoires.

Verder worden door Cycleurope's sportievere merken bekende teams gesponsord, welke de Tour de France en Giro 'd Italia rijden, Een bekend voorbeeld voor een team is het LOTTO-JUMBO team in Nederland, welke overwinningen halen op Bianchi fietsen. Ook wereld kampioen Gerhard Kerschbaumer heeft deze overwinning onder andere te danken aan zijn Bianchi en TEC!

Meer informatie over Cycleurope group kunt u vinden op www.cycleurope.com

Contact

Cycleurope Benelux BV
Postbus 1471
7500 BL Enschede
Nederland

info@cycleurope.nl
www.cycleurope.nl

KvK: 63432846
BTW nr.: NL855234222B01
BIC: RABONL2U
IBAN: NL03 RABO 0306 7132 25